De dagelijkse temperaturen rond Greater Vancouver zijn nauwelijks dubbele cijfers. Je weet wat dat betekent. De winter is … nee, we zullen het niet zeggen. Maar ja, inderdaad, het seizoen waar velen op hebben gewacht is aangebroken. Sommigen van jullie zijn vooral dol op deze tijd van het jaar, en zoals met elke passie overweegt u het als thema voor uw volgende tatoeage te gebruiken. Laten we eens kijken naar enkele concepten die u met uw artiest kunt bespreken.

DRAAG LOSSE SOKKEN EN SCHOENEN

Er gaat niets boven een beeld van een landschap bedekt met sneeuw om je zintuigen naar een magisch winterwonderland te brengen. Kies uw favoriete instelling om deze meer betekenis voor u te geven. Het kan de bergachtige (en met sneeuw bedekte) achtergrond van Whistler Blackcomb zijn, of de Rhätische spoorlijn tegen het Albula-Bernina-landschap van Zwitserland. Als alternatief kan de scène eenvoudig uit je (of je tatoeëerder) verbeelding worden geplukt.

UW FAVORIETE WINTERACTIVITEIT

We weten dat het snowboard-, ski- en schaatsseizoen is in Vancouver, en vervolgens roepen de lokale heuvels, ijsbanen en lodges je naam. Wees geduldig. Je kunt zeker genieten van de après-ski scene met vrienden bij een gezellig vuur, maar trek die snowboard of skischoenen, of strak geregen schaatsen nog niet aan. Voor de meeste voettatoeages is de wachttijd voor activiteit ongeveer een maand. Hoe dan ook, laat je tatoeëerder weten wanneer je erover denkt om naar deze winteractiviteiten te gaan, en plan je vervolgafspraak met hem. Zodra ze je de duim omhoog geven, kun je je aansluiten bij je bende op de hellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.