Een kerstboom is eigenlijk een populair tattoo-idee. Het kan worden gedaan in zwartwerk als silhouet, of door een kunstenaar die graag met realisme in levendige kleuren werkt. Het wordt meestal gedaan als een kleine tatoeage, maar voel je vrij om zo groot te gaan als je wilt. Het kan ook worden verwerkt tot een magisch winters tafereel, zodat het niet op zichzelf staat.

Het is bijna onmogelijk om een ​​cadeau voor iemand te vinden om te laten zien hoe goed je ze kent in een winkelcentrum of warenhuis. Sieraden als kerstcadeau zijn passée (behalve misschien lichaamssieraden). Een tatoeage aan de andere kant is ongeveer zo intiem en gedurfd als je maar kunt krijgen. En als je ze echt kent, dan kun je dit concept een stap verder brengen door de tatoeage van tevoren te laten ontwerpen. Je weet waar ze van houden, waar ze van houden, waar ze gepassioneerd over zijn, dus waarom zou je niet degene zijn die het thema bedenkt? Dit zal voor hen bewijzen hoe verbonden jullie twee zijn. Zodra je hun afspraak hebt geboekt, zal hun aanstaande tatoeëerder graag iets uitwerken van een ontwerp of concept dat je naar hen hebt gebracht. Als alternatief, als je de artistieke vaardigheid hebt, kun jij degene zijn die het ontwerp volledig maakt. De laatste optie zal zeker veel meer betekenis hebben.

IETS MINTY

Heeft uw vriend, familielid of metgezel een talent om uit te zoeken wat u elk jaar voor Kerstmis hebt gekregen? Snuffelen ze door kasten, kasten en onder het bed als je niet kijkt? Hoe het ook zij, je hebt eindelijk hun nummer. Ze zullen dit geweldige cadeau nooit zien aankomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.