Je hebt besloten om een ​​tatoeage te nemen om het nieuwe jaar in te luiden. We hebben je zelfs vijf ideeën gegeven die je NY-resoluties zullen eren. Maar als je eenmaal het ontwerp hebt gekozen, blijf je met nog een brandende vraag zitten: “Waar moet ik mijn nieuwe tatoeage plaatsen?”.

Fitness staat bovenaan de lijst met veel goede voornemens voor het nieuwe jaar. Hoewel de details zullen variëren en een toewijding kunnen omvatten om spieren op te bouwen, vet te verliezen, kracht en cardiovasculaire conditie te vergroten, gezonder te eten of competitiever te worden in een bepaalde sport/activiteit, is er een symbool dat het doel weerspiegelt. Het kan een ontwerp zijn van een lange halter of een ander symbool van de gebruikte uitrusting (hardloopschoenen, surfplank, basketbal, enz.) om u te helpen uw fysieke voornemens voor het komende jaar te halen.

Je hebt besloten je hart te volgen bij het plannen van je doelen voor het nieuwe jaar en je nieuwe tatoeage. Over het hart (op je borst) is dan ook een van de meest logische plekken om het design te plaatsen. Het is niet alleen zinvol, het kan minder pijnlijk zijn dan veel andere delen van het lichaam voor vrouwen die meer vet, vezelig en klierweefsel over de borstplaat hebben dan mannen. Dat gezegd hebbende, mannen met meer vet of borstspier hebben ook meer “ruimte” tussen huid en bot en zullen daarom niet zoveel pijn ervaren als mensen met letterlijke en spreekwoordelijke “dunne huid”. Dit gebied kan ook gemakkelijk worden verborgen (indien gewenst) of worden weergegeven in de zomer als u minder kleding draagt.

HEEFT DE VERWIJDERING RESTANTEN ACHTERLATEN OF VERSCHRIKKELIJK?

De buitenste arm (buitenkant van de triceps/biceps) en het buitenste schoudergebied vertegenwoordigen kracht, waarmee je gewapend moet zijn voor het nieuwe jaar. Dit deel van het lichaam is ook geweldig voor degenen die hun tatoeage van tijd tot tijd willen laten zien, en een beetje spieren willen spannen als ze zich zelfverzekerd voelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.