PMU staat voor permanente make-up, dat wil zeggen dat de eyeliner tijdens een beautybehandeling in je huid wordt gezet. Zo’n PMU-behandeling is niet onomkeerbaar, maar het is wel lastig om weer te verwijderen. Met name omdat je het vervaagde kleur niet eenvoudig wegkrijgt.

Een voordeel van een PMU eyeliner is dat je ‘s ochtends geen tijd meer kwijt bent aan het aanbrengen ervan. Heb je een drukke werkweek of staat er een feestje op de planning? Geen zorgen, je ogen zijn altijd perfect opgemaakt. Bovendien gaat een PMU eyeliner langer mee dan een gewone eyeliner.

Een PMU eyeliner kan voor jou de uitkomst bieden wanneer jij veel sport en daardoor de eyeliner vaak vervaagd, ook als jij allergisch bent voor gewone make-up kan je door permanente make-up alsnog eyeliner dragen.

Verschillende stijlen

Voor een PMU eyeliner kun je kiezen voor een look dat passend is bij jou:

  • Infralash eyeliner; dit is een dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Deze eyeliner zorgt er voor dat jouw wimperaanzet voller lijkt.
  • Graphicliner PMU eyeliner; deze opvallende eyeliner is voller en zijn geschikt voor vrouwen die iedere dag dezelfde eyeliner zelf zetten.
  • Smokey eyeliner; deze eyeliner loopt een beetje uit aan de randen, van donker naar licht. Zo kun je meer de smokey eyes realiseren.

De stijl die jij kiest voor jouw eyeliner is geheel afhankelijk van jouw eigen keuze. Maak een afspraak met experts voor advies over de stijl die bij jou past.

Leave a Reply

Your email address will not be published.