Micro haar pigmentatie vrouw, het is heel normaal dat vrouwen meer last hebben van haaruitval dan mannen. Haaruitval bij vrouwen wordt vaak veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden, aging en andere medische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld alopecia. Micro haar pigmentatie is een kleine behandeling die kan helpen bij het cosmetisch camouflageren van deze haaruitval.

Micro haar pigmentatie (MHP) is een kleine behandeling waarbij een klein beetje pigment in de scalp geïnjecteerd wordt met een dunne naald. Dit pigment zorgt ervoor dat er een dun laagje over het haaruitvallende gebied komt te liggen, waardoor de uitstraling van het haar dikker wordt. MHP is een cosmetische procedure die niet pijnlijk is en slechts enkele minuten in beslag neemt. De behandeling is volledig onschadelijk en Permanent.

MHP is ideaal voor vrouwen die last hebben van diffuus of diffusief pattern haaruitval (FPHL). FPHL is een veel voorkomende vorm van haaruitval bij vrouwen, die gekenmerkt wordt door een diffuse vermindering van haardichtheid over de gehele scalp. MHP is ook geschikt voor vrouwen met dunner wordend haar, en kan helpen bij het optisch vergroten van de diameter van elk individueel haar.

Als u last heeft van diffuus of diffusief pattern haaruitval, dan is micro-haar pigmentatie een ideale behandeling voor u. Deze kleine cosmetische procedure kan ervoor zorgen dat uw haar er dikker en voller uitziet, zonder dat u invasieve of pijnlijke behandelingen hoeft te ondergaan. MHP is een veilige, onschadelijke en permanente behandeling die u kunt helpen bij het terugkrijgen van het zelfvertrouwen dat u verloren bent door haaruitval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.